30 квітня 2015 року під головуванням директора інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е.Вейнштейна д.е.н. проф. Савенко І.І. було проведено засідання секції "Актуальні проблеми економіки і менеджменту у харчовій промисловості та ресторанному господарстві" ХІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу "Харчові технології".
Програма роботи секції:
1. СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ - АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ
Студ. 2 курсу торгово-економічного відділення Гураль О.О.
(Львівський технікум м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій)
Науковий керівник - ст. викл., зав. технологічного відділення ЛТММП
...
Читать дальше »