Вторник, 22.07.2025, 21:02
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Вход на сайт
html clock code часы для сайта html
Поиск
Календарь
«  Май 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Главная » 2015 » Май » 5 » XI Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології»
13:44
XI Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології»

30 квітня 2015 року під головуванням директора інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е.Вейнштейна д.е.н. проф. Савенко І.І. було проведено засідання секції "Актуальні проблеми економіки і менеджменту у харчовій промисловості та ресторанному господарстві" ХІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу "Харчові технології".

Програма роботи секції:

1. СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ - АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

     Студ. 2 курсу торгово-економічного відділення Гураль О.О.

    (Львівський технікум м'ясної та молочної промисловості Національного             університету харчових технологій)

     Науковий керівник - ст. викл., зав. технологічного відділення ЛТММП НУХТ Люба О.І.

2. АНАЛІЗ РИНКУ РЕКЛАМНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

    Студ. ОКР "Бакалавр" економічного ф-ту Павленко Х.С.

    (Одеський державний аграрний університет)

    Науковий керівник - ас. Левіна М.О.

3. РИНКОВА СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РИБОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ

    Студ. ОКР "Магістр" ф-ту ЕБіК Карпенко В.А.

    (Одеська національна академія харчових технологій)

    Науковий керівник - доц. Самофатова В.А.

4. АНАЛІЗ ПРОЕКТУ УТИЛІЗАЦІЇ ПАРОГАЗОВОЇ СУМІШІ ВІД БРОДІННЯ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА

    Студ. ОКР "Магістр" ф-ту ЕБіК Голинська Н.

    (Одеська національна академія харчових технологій)

    Науковий керіник - доц. Волкова С.Ф.

5. ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВАЦЬКОЇ ПОВЕДІНКИ ПОКУПЦІВ ВИН ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА

     Студ. 4 курсу ф-ту ММіЛ Зайцев М.В.

     (Одеська національна академія харчових технологій)

     Науковий керіник - ст. викл. Брайко М.Г.

6. ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА:ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА

     Студ. ОКР "Магістр" ф-ту ЕБіК Дукіна А.С.

     (Одеська національна академія харчових технологій)

     Науковий керівник - доц. Купріна Н.М.

7. ПРОБЛЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ ПОДАТКУ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ В УКРАЇНІ

     Студ. ОКР "Бакалавр" ф-ту ЕБіК Жиговська А.В.

     (Одеська національна академія харчових технологій)

     Науковий керівник - доц. Скляр Л.Б.

8. ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛЯННЯ ЕФЕКТИВНИМ ВИКОРИСТАННЯМ ПОТОЧНИХ БІОЛОГІЧНИХ АКТИВІВ ТВАРИННИЦТВА

     Студ. ОКР "Магістр" економічного ф-ту Міхова Д.Д.

     (Одеський державний аграрний університет)

     Науковий керівник - доц. Бахчиванжи Л.А.

та також були представлені стендові доповіді.

Виступ доповідачів викликали ряд запитань у присутніх, на які доповідачі надали розширені відповіді.

 

Просмотров: 246 | Добавил: IA | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar